IDS Prof. Scheer beste in bpr-onderzoek

Gartner Group heeft onderzoek verricht naar bedrijven die zich bewegen op de markt van business process reengineering-tools. De onderzoekers richtten zich op de functionele mogelijkheden van hun bpr-oplossingen en op de sterkte van hun marktpositie.

Volgens Gartner is de Duitse firma IDS Prof. Scheer met zijn Aris-toolset als beste uit de bus gekomen. IDS scoort als bedrijf vooral goed doordat het zich nu ook heeft gevestigd in de Verenigde Staten, samenwerkt met SAP en wordt ondersteund door verschillende consultancybureaus. De Aris-toolset wordt positief beoordeeld op punten als de opbouw van de interfaces voor de simulatiehulpmiddelen, de toepassing van eenactivity based management-tool en het gebruik van workflow-componenten.
Het marktvolume van bpr-tools voor dit jaar is vastgesteld op 140 miljoen dollar. Gartner verwacht dat deze markt jaarlijks met 30 tot 40 procent toeneemt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.