Webstrijd '96 daagt ontwerpers uit

Onder de naam Webstrijd '96 organiseren Net, Silicon Graphics, Siteways Webservices en Motek een competitie om creatief web-talent aan te moedigen. Deelnemers kunnen meedingen in drie categorieën: Java, Vrml en 3D-Virtual Character.

Inzenders maken kans op een Indy-werkstation van Silicon Graphics, een reis naar Silicon Valley en een baan bij een Internet-serviceprovider.
In de categorie Java gaat het om de ontwikkeling van creatieve en universeel toepasbare Java-applets. Voor de categorie Vrml (Virtual reality markup language) moeten deelnemers de meest bruikbare omgeving bouwen. In de derde categorie 3D-Virtual Character wordt inzenders gevraagd een 3D-karakter (maximaal 1000 polygonen) te ontwikkelen, waarbij de winnaar een uitnodiging krijgt om bewegingen aan zijn karakter toe te voegen in de Motion Capture Studio van Motek. Hij kan zo zelf een complete animatie tot stand brengen.
Aanmelden kan tot 31 oktober aanstaande via e-mail (webstrijd@siteways.nl), onder vermelding van de categorie met daarbij een korte omschrijving van de inzending. Prijsuitreiking vindt plaats op 15 november aanstaande.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-09-30T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.