3Com gaat richting 'wan' met Onstream

Netwerkfirma 3Com heeft een overeenkomst getekend voor de overname van Onstream Networks, een bedrijf dat produkten levert voor op ATM gebaseerde wide area networks (wan's).

De koop komt tot stand door het uitwisselen van aandelen, de waarde van de transactie wordt geschat op ongeveer 245 miljoen dollar. 3Com had wel al een divisie die zich bezighoudt met atm-produkten, maar die zijn voornamelijk bestemd voor lokale netwerken. Het bedrijf hoopt met de acquisitie van Onstream zijn markt te kunnen uitbreiden naar het atm/wan-vlak, net als Cisco dat heeft gedaan met de overname van Stratacom. Onstream heeft een jaaromzet van 10 tot 15 miljoen dollar. 3Com verwacht dat de integratie makkelijk zal verlopen. Er wordt een aparte divisie opgericht voor de Onstream-produkten. De technologie van Onstream wordt tevens geïntegreerd in enkele van de bestaande produkten van 3Com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.