Digitaal Verkeersplein geopend

Internet heeft er een Digitaal Verkeersplein bij. Onder deze naam opende het ministerie van Verkeer & Waterstaat een site waar uitvoerig over het thema 'verkeer en vervoer' gediscussieerd kan worden.

Discussies vinden plaats aan de hand van stellingen. De komende zes maanden is gekozen voor het onderwerp mobiliteit en bereikbaarheid, oftewel de fileproblemen en hoe los je die op. De invulling van de discussies komt tot stand door medewerkers van het ministerie in samenwerking met vertegenwoordigers van organisaties, zoals ANWB, Fietsersbond ENFB, Stichting Natuur & Milieu, Rover en Bovag-RAI. Internet-gebruikers worden aangemoedigd ook mee te doen aan de gesprekken.
Het Digitaal Verkeersplein is te vinden op:http://www.dgv.minvenw.nl/dvp. Behalve discussiepagina's zijn er op deze site nog andere rubrieken terug te vinden. Zo is er een overzicht van discussiebijdragen en belangrijke gebeurtenissen op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid. Tevens zijn er een documentatierubriek en een 'Wie is Wie'-rubriek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-10-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.