Rabobank bouwt met Powercerv

Rabobank heeft voor het ontwerpen van nieuwe client/server-systemen de keuze laten vallen op de Powertool object-class library van Powercerv, ontwikkelaar van add-on produkten voor de Powerbuilder-omgeving.

Dit produkt wordt geleverd door Object Technology, de Nederlandse distributeur van Powercerv. Powertool is een ontwikkelset, bestaande uit bouwstenen (objecten) die steeds weer in verschillende toepassingen te gebruiken zijn. Het eerste systeem dat op basis van dit hulpmiddel en Powerbuilder wordt ontwikkeld, is een telebanking-systeem.
"Nadat we in 1995 besloten om met Powerbuilder te werken", vertelt Aad Hoogerbrugge,manager IT support van Rabobank, "zochten we voor die ontwikkelomgeving een betrouwbare object-class library. Onze bank is een coöperatieve bank met ruim zeven miljoen rekeninghouders. Om die reden werken we permanent aan systemen die het voor klanten eenvoudiger maken om zaken met ons te doen. We moeten er dus voor zorgen dat de systemen makkelijk zijn te onderhouden en aan te passen." In Powertool van Powercerv ziet de bank een library die aan de eisen voldoet. Vooral het concept van de herbruikbaarheid van objecten spreekt aan, omdat niet opnieuw het wiel hoeft te worden uitgevonden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-05T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.