Managed hosting door True

Getronics praat niet meer met Amerikaanse firma

Getronics

Getronics zegt in een persverklaring dat de gesprekken met de Amerikaanse firma van de baan zijn. Dit anonieme bedrijf benaderde Getronics begin juli voor een eventuele overname. De gesprekken zijn beëindigd voordat de onderhandelingen zijn gestart.

Getronics praat niet langer meer met het Amerikaanse bedrijf over een eventuele overname. Dat heeft de dienstverlener vanmorgen in een persbericht bekendgemaakt. Getronics laat weten dat de gesprekken zijn beëindigd nog voordat de onderhandelingen waren gestart.

Het is niet duidelijk of Getronics nieuwe gesprekken start met andere bedrijven. Getronics meldt geen verdere informatie dan die in het persbericht vermeld staat. De dienstverlener schrijft wel dat het zich blijft concentreren op haar klanten, blijft samenwerken met partners en werknemers en dat het zich blijft inzetten voor haar aandeelhouders.

Getronics liet begin juli weten te zijn benaderd door een Amerikaanse firma die alle aandelen wilde overnemen. Volgens de Financiële Telegraaf was Getronics benaderd door de Amerikaanse automatiseerder SystemsNet. Investeringsmaatschappij GTCR zou als partner van SystemsNet de gesprekken leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.