Managed hosting door True

HP opent Europees RFID-centrum in Milaan

RFID

Hewlett-Packard opent een Europees RFID-centrum in het Italiaanse Milaan. "De opening van het nieuwe centrum is een belangrijke stap in de invoering van rfid", aldus Frank Lanza, wereldwijd verantwoordelijk voor rfid bij HP.

HP heeft in het Italiaanse Milaan een Europees RFID-centrum geopend. Het centrum moet voor een snellere invoering van de technologie zorgen door rfid-innovaties en -kennis beschikbaar te stellen aan HP-partners en -klanten. Onder meer BEA Systems, Microsoft en SAP leveren software voor rfid-technologie in het nieuwe centrum. Klanten kunnen ter plekke demonstraties krijgen van de werking van radio frequency identification-technologie.

RFID is een manier om data te verzamelen die fabrikanten, leveranciers, distributeurs en klanten tot op de minuut nauwkeurig inzicht geeft in waar bepaalde producten zich in de leveringsketen bevinden. Hierdoor kunnen bedrijven in het oog houden waar hun producten zijn, hun voorraad daarop aanpassen en daarmee bedrijfsvoordelen behalen.

Belangrijke stap
"De opening van het nieuwe centrum is een belangrijke stap in de invoering van rfid", zegt Frank Lanza, wereldwijd verantwoordelijk voor rfid bij HP. "Door het integreren van innovatieve rfid-oplossingen in de bedrijfscyclus kunnen we klanten helpen om beter zicht te krijgen op hun infrastructuur en hen beter laten inspringen op bedrijfsvraag, en het risico en de kosten omlaag brengen."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.