Managed hosting door True

Informatica sluit OEM-overeenkomst met SAP

Informatica Corporation, aanbieder van data integratiesoftware, heeft een oem-overeenkomst gesloten met zakelijke softwareleverancier SAP AG.

SAP is overeengekomen met Informatica dat het bedrijf de Informatica-producten PowerCenter, PowerExchange en Metadata Manager integreert in zijn eigen applicaties voor performance management en analyse. De software van Informatica wordt ook geïntegreerd op het NetWeaver-platform voor Master Data Management en Business Intelligence van SAP. Dankzij deze overeenkomst biedt SAP zijn klanten de mogelijkheid om gegevens van niet-SAP-, third party- en legacy-systemen beter te tracken en te integreren.

"Bedrijfsdata zijn in toenemende mate gefragmenteerd, waardoor de behoefte aan effectieve integratie, transformatie en beheer van bedrijfsinformatie groter is dan ooit", aldus Erik Jan ten Bruggencate, country manager bij Informatica in de Benelux. "Deze oem-overeenkomst met SAP stelt SAP-klanten in staat Informatica's software te gebruiken om hun (niet-SAP) bedrijfsgegevens aan te laten sluiten op hun SAP bedrijfsapplicaties, ongeacht de source van de data."

"Deze overeenkomst met Informatica zal de bedrijfsoplossingen van SAP verbeteren en uitbreiden en bijdragen aan SAP's doelstelling: het realiseren van ongeëvenaard inzicht in en management van de hele organisatie", aldus Nimish Mehta, senior vice president Enterprise Information Management bij SAP. "Met deze overeenkomst profiteren onze huidige en toekomstige klanten van de nauwe samenwerking tussen Informatica en SAP om enterprise software te leveren aan een steeds groter klantenbestand."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-07-30T16:24:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.