Al 20.000 stemmen op Computable Awards

Al 20.000 keer hebben Computable-lezers gestemd op een van de genomineerden voor een Computable Award. Veruit de meeste stemmen werden uitgebracht in de categorie IT-detacheerder van het jaar.

De Computable Award IT-detacheerder van het jaar was op 1 augustus bijna goed voor een tiende van alle uitgebracht stemen. Op donderdag 11 oktober reikt het ict-vakblad Computable 16 awards uit aan winnaars die door lezers uit telkens vijf genomineerden zijn gekozen (zie overzicht).

Andere categorieën die opvallend veel stemmen trekken zijn 'IT-recruitmentbureau van het jaar' en 'CEO van het jaar'. Categorieën waarin het stemmen nog een beetje moet aantrekken zijn 'Hardwareleverancier van het jaar', 'Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar' en 'ICT-project van het jaar in de zorg'.

In de meeste categorieën begint zich een duidelijke favoriet onder de kanshebbers af te tekenen. In een enkele categorie is sprake van een nek-aan-nek-race tussen enkele genomineerden. Dat is bijvoorbeeld het geval in de categorie 'CEO van het jaar'.

Stem voor 30 september!

Lezers van Computable kunnen tot 30 september stemmen op hun favoriet in elke categorie. Voor wie het nieuws rondom de Computable Awards op de voet wil volgens is een speciale RRS-feed ingericht.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-08-07T15:48:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.