Symantec wint rechtszaak tegen McAfee

Symantec, producent van anti-virussoftware, heeft dinsdag de rechtszaak over de illegale aanwezigheid van broncode in producten van concurrent McAfee gewonnen. De veroordeelde firma meldt echter dat dit geen belemmering is voor het leveren van zijn software, aangezien het de omstreden regels inmiddels uit de programmatuur zou hebben gehaald.

Rechter Ronald Whyte in San Jose oordeelde dat McAfee bepaalde producten, die de code van Symantec bevatten, niet uit de markt terug hoeven te halen. Het bedrijf is wel gesommeerd onmiddelijk te stoppen met de verkoop van software met de omstreden code. Volgens McAfee is dit dus al gebeurd.
Symantec houdt echter voet bij stuk en beweert dat de programmatuur van McAfee niet afdoende is gezuiverd. Volgens Symantec zou er dus nog steeds illegaal broncode aanwezig zijn. Rechter Ronald Whyte eist meer argumenten en aanvullende bewijzen voor deze beschuldiging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-10-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.