Netscape eerste klant HP Changengine

Hewlett-Packard heeft een nieuwe pakket voor workflow-management uitgebracht. Het computerbedrijf heeft voor deze software, HP Changengine, al een eerste grote koper: Netscape Communications.

Laatstgenoemde zal het product als oem-leverancier (original equipment manufacturer) gaan verspreiden. Volgens HP zullen andere bedrijven snel volgen. In dit verband zijn onder andere Microsoft en People genoemd.
HP Changengine is een object-georiënteerde proces-manager die gebruikers in staat stelt automatische bedrijfsprocessen aan te passen zonder zelf op het niveau van code of logica te hoeven werken. In tegenstelling tot de meeste workflow-systemen, die werken volgens een 'batch'-benadering, zou bij dit pakket alles in 'real time' gaan. Volgens Radha Basu, algemeen directeur van HP's softwaredivisie is het hierdoor mogelijk snel diverse processen waar leveranciers, distributeurs, klanten en werknemers bij betrokken zijn, aan te passen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-12-04T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.