Isdn eindelijk in de lift

PTT Telecom heeft onlangs de 100.000-ste Isdn-aansluiting gerealiseerd. Na een langzame start, ongeveer drieënhalf jaar geleden, is Isdn vorig jaar eindelijk doorgebroken.

In maart bedroeg het aantal aansluitingen 25.000. In augustus was dit aantal al verdubbeld, terwijl vier maanden later opnieuw een verdubbeling plaatsvond. De wachttijden voor een nieuwe aansluiting zijn inmiddels opgelopen tot anderhalf à twee maanden.
Na eerst furore te hebben gemaakt in het bedrijfsleven begint Isdn nu ook aan te slaan bij klein-zakelijke gebruikers en particulieren. De doorbraak van Isdn is vooral te danken aan Internet. Voor veel gebruikers vormen de wachtijden een grote ergernis, zelfs met 33K3 modems. Door het gebruik van een Isdn-aansluiting verloopt het ontvangen en verzenden van informatie twee tot vijf keer sneller. PTT Telecom verwacht dat de grote vraag nog wel enige tijd zal voortduren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-08T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.