Cap ontkent diefstal 2000-oplossing

Cap Gemini ontkent ten stelligste kennis over de oplossing van het Millenium-probleem te hebben ontfutseld aan de Venrayse cijferdeskundige Ben Roelen en deze te hebben doorgespeeld aan haar zakelijke partner Techforce.

Dit bleek vorige week donderdag tijdens een kort geding dat Roelen tegen Cap Gemini, Cap Volmac Systems Management en Techforce had ingediend. Als "bewijsmateriaal" legde de 71-jarige Limburger enkele faxberichten over aan de rechter, die Cap Volmac zou hebben gestuurd aan Techforce. Volgens Cap Volmac zijn de faxen nagemaakt.
Techforce uit Hoofddorp stelt tot voor kort nooit van Roelen en diens oplossing voor de 2000-problematiek te hebben gehoord. Het bedrijf dat 'tools' voor het datum-zoeken levert aan Cap Volmac, meent volledig buiten het geschil te staan.
Volgens Cap is op 17 december een finale regeling met Roelen gesloten. Zijn advocaten bleven daar buiten. Cap betaalde Roelen 20 mille en dacht van hem af te zijn. Roelen ontkent dat hij deze overeenkomst heeft gesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-20T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.