Managed hosting door True

BT lijft Belgische INS Group in

BT wil de in België gevestigde INS Group overnemen. Met deze overname versterkt de netwerkdienstverlener zijn positie in de Benelux.

BT wil INS (omzet 2006: 27,9 miljoen euro) overnemen. Bij deze netwerk- en systeemintegrator uit België werken 225 mensen. Zo'n 150 daarvan zijn actief in de Benelux, Frankrijk en Duitsland; de andere 75 in vestigingen in de Verenigde Staten,. India en Australië. INS is ook in Nederland actief. De omvang hangt af van de lopende opdrachten. Momenteel zijn er zo'n 35 man aan de slag (waarvan drie in Nederland gehuisvest). Dat aantal kan oplopen tot een honderdtal. Het hoofdkantoor van INS staat in Brussel.
INS voorziet zijn klanten van it-diensten die gericht zijn op bedrijfscommunicatieoplossingen. Deze lopen uiteen van het ontwerp en implementatie van data-, spraak- en videoinfrastructuren tot de uitrol van werkstations en het beheer van samenwerkingsplatformen.

INS (Integrated Network Solutions) was in handen van twee investeringsmaatschappijen: Holland Venture en Edmond de Rothschild Investment Partners 

Voor BT is de overname de laatste in een rij recente aquisities. Voor INS lijfde de Britse telco Basilica Computing, een onderdeel van CS Communication & Systems (Mission Critical Infrastructures Division), Brightview, Comsat International en het Indiase i2i Enterprise in.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.