Concurrentie in website-tools voor mkb

Interedge uit Amersfoort brengt binnenkort een nieuwe website-ontwikkeltool uit. Met 'Website in @ Box' kunnen ondernemers zonder technische kennis snel een aardige website maken. Door het gebruik van standaard opmaak (templates) is een vaste lijn in de vormgeving te verkrijgen.

van Getronics en World Access. In opdracht van de laatste is Website in @ Box ontwikkeld. World Access zocht software waarmee mkb-ondernemers gemakkelijk een eigen website kunnen maken. Html-kennis is niet nodig. Een uitgebreide wizard helpt bij het maken van de pagina's. Door een vaste route te doorlopen, is snel een redelijk complete site van maximaal elf pagina's te maken.
World Online komt binnenkort met Vulcano, dat vergelijkbaar is met Website in @ Box. World Access en World Online concurreren met e-Trade. Dit succesvolle initiatief van IBM en Roccade, gesteund door MKB Nederland, geeft een gratis website van maximaal vier pagina's. Interedge ziet een markt voor doe-het-zelf-pakketten voor uitgebreidere sites met meer functionaliteit. Website in @ Box kost ongeveer tweehonderd gulden.Hosting bij World Access kost circa honderd gulden per maand.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-03-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.