ICT-ontwerpers Océ naar TU Eindhoven

Océ Technologies stuurt nieuwe ontwerpers op ict-gebied naar de Technische Universiteit in Eindhoven (TUE). De onderneming is een samenwerkingsverband aangegaan met het Stan Ackermans Instituut, dat de ontwerpersopleidingen voor de TUE verzorgt.

Océ startte eind vorig jaar al een opleiding voor automatiseerders in samenwerking met hogescholen en de universiteit. Op deze manier hoopt de onderneming het tekort aan IT'ers weg te werken en de afstand tussen onderwijs en bedrijfsleven te verkleinen.
De ict-ontwerpersopleiding duurt twee jaar. Nog dit jaar zullen acht nieuwe medewerkers van Océ aan de opleiding beginnen. De werving van de acht werknemers is al gestart. Het gaat om mensen met een technische opleiding. De deelnemers volgen het theoretische gedeelte aan de universiteit. Ze voeren de praktijkopdracht uit bij Océ Research and Development in Venlo. De medewerkers volgen een individueel programma. Océ wil de komende jaren enkele tientallen medewerkers volgens deze constructie de opleiding laten volgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.