Ericsson lanceert veertien producten

Telecombedrijf Ericsson heeft gisteren in Londen veertien nieuwe producten gelanceerd voor de zakelijke markt. De onderneming heeft eerder aangekondigd zich te richten op dit segment.

Eén van de producten is de Ericsson CG 1000, bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf. Deze toepassing maakt het mogelijk voor de gebruiker om via de telefoon op afstand de computer te gebruiken en bijvoorbeeld email af te luisteren. Op commando gaat de computer door de binnengekomen berichten en leest op verzoek de inhoud voor.
Verder introduceerde Ericsson One Box, dat de gebruiker eveneens in staat stelt onafhankelijk van plaats de berichten af te luisteren. Het gaat hierbij niet alleen om email, maar ook om voice-mail en faxen. De gebruiker heeft nog maar één postbus voor al deze berichten.
De Zweedse onderneming presenteerde tevens een nieuwe-generatie callcenter. Deze toepassing zorgt ervoor dat klanten niet de eerste beschikbare medewerker aan de telefoon krijgen, maar de eerste beschikbare geschikte medewerker. Een ander opvallend product is de Mobility Server 2.0. Gebruikers zijn hiermee overal te bereiken, waar ze ook zijn op kantoor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-11-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.