Managed hosting door True

Scepsis over derde versie San Francisco

Analisten zijn sceptisch over de derde versie van IBM's software-raamwerk San Francisco, dat afgelopen week gelanceerd werd. Er wordt getwijfeld of de veelgeprezen Java-templates ooit succesvol zullen zijn.

San Francisco is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven en wordt aan de man gebracht door wederverkopers en partners. Zij passen de standaardcomponenten aan op de behoeften van de gebruikersorganisatie. De adoptie door de markt is echter nog maar gering.
Bobby Cameron, senior analist van Forrester Research, is één van de sceptici: "Wij horen van applicatieleveranciers dat San Francisco interessant is. Maar het broodnodige committent ontbreekt. Momenteel is er geen grootschalige adoptie, als dat al ooit gebeurd. IBM past zijn klassieke 'grote systemen'-aanpak toe op het ontwerp van San Francisco. Ze zijn wel op schema, maar het product is te moeilijk om te implementeren." Volgens IBM bestaat er vanuit de grote San Francisco-projecten een groeiend enthousiasme voor het Java-raamwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-10-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.