Managed hosting door True

Award-winnaars aan het woord: Google

 

Google won de Computable 100-award voor meest innovatieve imago. Erik de Muinck Keizer, sales manager Benelux, nam de award in ontvangst.

Wat betekent de award voor uw onderneming?
Wij proberen altijd innovatief te zijn. Onze zoekmachine is natuurlijk belangrijk, maar we moeten verder kijken. Vooral met het aanbieden van applicaties zijn we innovatief: nieuwe producten, zakelijke applicaties en software as a service. Het is een enorme waardering dat een vakkundige jury als TNS Nipo oordeelt dat wij het meest innovatieve ict-bedrijf zijn.

Wat vindt u van de andere winnaars van de Computable Awards?
Het is goed dat er bij de awards ook veel aandacht is voor kleinere ict-bedrijven. De aandacht gaat niet alleen uit naar de grote spelers. Wij zijn zelf in een relatief snelle periode, negen jaar, van klein naar groot gegaan. Vandaar dat we gevoelsmatig veel hebben met kleine en startende bedrijven. Het is goed dat die bedrijven bij de awards ook naar voren komen.

Hoe hebt u de award gevierd?
Daags na de uitreiking had Google een Europese meeting. Daar is de award uiteraard uitgebreid ter sprake gekomen. Ook binnen de muren van Google Nederland is er veel aandacht aan besteed. Tijdens onze ‘Thank God it's Friday', zo noemen we onze vrijdagmiddagborrel, is er nog lang over de award nagepraat.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2185190). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×