Worldcom en GE integreren netwerken

GE Information Services en Worldcom gaan hun communicatie-netwerken integreren. De beide ondernemingen sloten gisteren een samenwerkingsovereenkomst. De integratie heeft als doel de wereldwijde toepassing van elektronische handel te versnellen.

Vanaf 1 juli zendt GE al haar netwerkverkeer naar het netwerk van Worldcom en concentreert het zich op het leveren van oplossingen voor e-handel. Worldcom neemt de operationele controle van het netwerkverkeer van GE op zich en deelt het beheer hiervan met zijn nieuwe partner.
Voor GE Information Services, een onderdeel van General Electric Company, houdt de overeenkomst in dat het aantal punten van aanwezigheid flink toeneemt. "Deze overeenkomst geeft GE Information Services een extra mogelijkheid haar klanten te helpen bij de creatie, de groei en het beheer van hun wereldwijde elektronische handelsgenootschap", aldus directeur Harvey Seegers van GE Information Services. Worldcom zal honderden miljoenen additionele elektronische handelstransacties kunnen toevoegen aan zijn groeiende volume van datanetwerk-handelingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.