Computer Associates tuigt Ingres op

Computer Associates creëert op basis van zijn relationele database Open Ingres een platform voor zowel de ontwikkeling als het gebruik van applicaties.

Ingres II bestaat naast Open Ingres uit de objectgeoriënteerde ontwikkelomgeving Open Road, communicatiepoorten naar niet-CA databases, waaronder Oracle, Microsoft, Sybase en Informix, en hulpmiddelen voor het verspreiden van informatie via Internet. Het nieuwe productenpakket is een onderdeel van CA's informatie-architectuur Harmony. 'Geharmoniseerde' CA-producten maken gebruik van hetzelfde transactie-management en dezelfde databasetoegang, berichtenservice, interfaces, softwaredistributie en andere infrastructuurdiensten.
Door deze verandering heeft een Ingres-applicatie bijvoorbeeld toegang tot niet-Ingres databases en zijn ook Java- en Html-interfaces te gebruiken. Naast Java en Html ondersteunt het Harmony-concept standaarden als RMI, Active X, Corba, Dcom, Vrml en XML. "Eén oplossing voor alles bestaat niet", lichte Charles Wang onlangs op een persconferentie tijdens CA World in New Orleans zijn gehoor toe. "Met Harmony is CA een spiegelbeeld van hetgeen onze klanten bezighoudt: het blijven gebruiken vanlegacy-systemen en het investeren in nieuwe technologieën.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.