Digital predikt Microsofts Exchange

Digital Equipment (DEC) combineert Microsofts Exchange met ondermeer Unicenter TNG van Computer Associates (CA) voor het beheer van elektronische berichten. Deze softwarebundeling luidt de tweede fase in van DEC's oplossingenprogramma voor Exchange, dat eind vorig jaar van start is gegaan.

Het bedrijf zegt hiermee de veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid van bedrijfssystemen voor elektronische communicatie sterk te verbeteren.
In het kader van die binding aan de Exchange-software van Microsoft gaat Digital meer samenwerkingsverbanden aan. De firma noemt als nieuwe partner de softwarefirma Com2001, die met zijn NTX Enterprise Communications Server spraak aan tekst koppelt. Verder is het duidelijk dat de banden met CA worden aangehaald, getuige DEC's nadruk op de Unicenter- (beheer), Arcserve- (onderhoud) en Inocu-lan-producten (antivirus) van die softwareleverancier.
DEC rust Exchange ook uit met de eigen Commander versie 3.2, die beheerders tijdig moet waarschuwen voor potentiële problemen in hun systeem. Verder biedt Digital ondermeer de Patrol Management Suite van BMC en de Netiq Appmanager Suite van Netiq Corporation. Op dit moment heeft DEC meer dan 2,5 miljoen bedrijfsbrede implementaties van Microsofts Exchange op zijn naam staan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.