Unicenter TNG uitgebreid met tijd

Computer Associates brengt begin 1999 een nieuwe versie van zijn beheersoftware Unicenter TNG (The Next Generation) uit. De belangrijkste vernieuwing betreft het introduceren van het begrip tijd, zo maakte directeur Charles Wang bekend op de CA World-conferentie in New Orleans.

Unicenter TND (The Next Dimension) maakt gebruik van op neurale netwerk technologie gebaseerde agenten (die CA neugents noemt). Deze neugents voorspellen op basis van 'gedragspatronen' van het netwerk welke problemen zich waar, wanneer en met welke waarschijnlijkheid voor gaan doen. Zo heeft een netwerkbeheerder vooraf inzicht in de status van de IT-infrastructuur. Ook kan de tijd worden terug gedraaid om te zien welke gebeurtenissen hebben geleid tot problemen.
De neugents zijn voor het beheer van servers ook beschikbaar voor Unicenter TNG versie 2.2, die sinds deze week beschikbaar is. Het bereik van neugents in TND gaat verder. Naast servers kunnen alle netwerkcomponenten (zoals routers en hubs) er mee in de gaten worden gehouden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-04-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.