Managed hosting door True

'HP grote favoriet onder CIO's'

Onder de chief information officers (cio's) in middelgrote bedrijven blijkt HP de hoogst gewaardeerde leverancier. Dat beweert een Amerikaans onderzoeksbureau, dat honderden directeuren ondervroeg over de bedrijfswaarde, betrouwbaarheid en kwaliteit van hun leveranciers.

Cio's in middelgrote ondernemingen geven HP de hoogste waardering van alle ict-leveranciers. Dat blijkt uit onderzoek van het Amerikaanse Ziff Davis Enterprise Research. Plaats twee wordt gedeeld tussen Dell en VeriSign, gevolgd door Cisco en Citrix. Bedrijfssoftwareleverancier Oracle wordt pas als vijftiende genoemd, ondanks zijn pogingen om ook in het midden- en kleinbedrijf meer voet aan de grond te krijgen.

Het onderzoek toont dat de waardering voor de leveranciers vaak afhankelijk is van de grootte van het bedrijf van de respondent. HP, IBM en Symantec scoren hoog bij middelgrote bedrijven, AT&T juist niet, en de waardering voor Sun Microsystems onder kleine ondernemingen is 14 procent lager dan onder grotere bedrijven. Microsoft en Cisco Systems zijn de enigen waarbij deze grootte niet van belang lijkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.