Managed hosting door True

Attachmate verbetert Web-mogelijkheden

 

Gegevens op oudere computers zijn voortaan beter toegankelijk voor heterogene systemen. Softwarefabrikant Attachmate biedt verbeterde Internet- en beheermogelijkheden in versie 2.0 van zijn Hostview Server. Op de Cebit-beurs in Hannover gaf het bedrijf een toelichting op zijn strategie voor het beheer van toegang tot dergelijke host-systemen.

"Toegang tot data is niet de enige vernieuwing", stelt communicatie-directeur Serge Timacheff. "Wij bieden ook beveiliging en beheer van applicaties, via terminal-emulatie, applicatie-presentatie en Internet." Attachmate speelt in op de populariteit van Internet. van "Hostview 2.0 biedt bijvoorbeeld ook toegang vanaf een webbrowser en ondersteunt Suns Java en Microsofts Active X."
Hostview biedt ook beveiliging aan gebruikers en beheerders die het systeem via Internet benaderen. Daarvoor bevat het ingebouwde technologie voor vpn's (virtual private networks), een systeem dat openbare dataverbindingen afschermt en zo een eigen gesloten netwerk vormt. Verder is dit toegangssysteem te beheren vanuit een enkele locatie, ook middels een webbrowser. "De komende anderhalf jaar concentreren wij ons op grotere toegang tot data uitlegacy-systemen en verbeterd beheer en controle van die toegang", aldus Timacheff.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/223937). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×