Managed hosting door True

Vrijdag Award-dag

Elf ict-ondernemingen en drie personen uit de ict-sector vielen de afgelopen week in de prijzen. De prijzen liepen uiteen van een Working Tomorrow Graduate Award tot Pan-Europese Telecom Aanbieder voor de Groothandel Award.

FD Gazelle

Pecoma Business Technology is uitgeroepen tot zogeheten FD Gazelle, de eretitel van het Financieele Dagblad voor snelgroeiende ondernemingen. Over 2006 boekte Pecoma Business Technology een omzetgroei van ruim 30% tot 26 miljoen euro. Ortec werd voor het derde achtereenvolgende jaar bekroond met titel FD Gazelle. Ortec zag zijn jaaromzet stijgen naar ruim 50 miljoen euro in 2007. Central Point en Coolblue staan ook in de lijst van de FD Gazelle.

CRM Award 2007

Deli XL, leverancier van (verse) levensmiddelen, heeft de CRM Award 2007. Bij Deli XL maken ongeveer 250 gebruikers gebruik van de CRM-oplossing van SalesManager Software.

Information Management Solution Excellence award

MSC.Software ontvangt voor de software SimManager Enterprise de Information Management Solution Excellence award in de jaarlijkse Information Management Awards competitie van IBM. Met deze software kunnen organisaties productdata en processen controleren, uitwisselen en uitbreiden, zowel met interne als externe organisaties.

Working Tomorrow Graduate Awards 2007

Tim Olmer (Haagse Hogeschool, Rijswijk) en Peter van Gestel (Universiteit van Tilburg) zijn winnaar van de Working Tomorrow Graduate Awards 2007. Deze awards worden jaarlijks door ict-dienstverlener LogicaCMG toegekend aan twee studenten die spraakmakend afstudeeronderzoek hebben gedaan naar nieuwe, innovatieve ict-diensten.

Customer Support Partner of the Year 2007

Internet en netwerk services provider Ion-ip is door F5 Networks uitgeroepen tot Customer Support Partner of the Year 2007.

2008 Global Video Conferencing Company of the Year Award

Tandberg, leverancier van producten en diensten voor visuele communicatie, heeft uit handen van Frost & Sullivan de 2008 Global Video Conferencing Company of the Year Award ontvangen.

Quintiq Alliance Award

Quintiq, leverancier van software voor Advanced Planning & Scheduling (APS), heeft de jaarlijkse Quintiq Alliance Award uitgereikt aan Ordina en Capgemini. Ordina is benoemd tot Best Alliance Partner. Capgemini is uitgeroepen tot Best Implementation Partner.

Award Onderwijsvernieuwing 2007

Fontyslector Embedded Systems Wim Hendriksen heeft de Award Onderwijsvernieuwing 2007 gewonnen. Hendriksen won de prijs voor zijn bijdragen aan het DevLab. Doel van het DevLab (Development Laboratories) is om kenniscirculatie tussen universiteiten, hbo-instellingen en de bedrijven te stimuleren en concretiseren.

CRM Excellence Test 2007

Update Software, een Europese producent van crm-oplossingen met een vestiging in Amsterdam, heeft met zijn crm-oplossing update.seven de eerste plaats behaald bij de CRM Excellence Test 2007.

Pan-Europese Telecom Aanbieder voor de Groothandel

Interoute, eigenaar van glasvezelnetwerken in Europa, heeft tijdens de Capacity Awards voor de tweede keer op rij de prijs gewonnen voor de beste Pan-Europese Telecom Aanbieder voor de Groothandel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-29T14:13:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.