Managed hosting door True

IBM stapt in strategische informatie

 

IBM lanceerde gisteren een bedrijfsbreed aanbod waarmee het zich meer richt op de markt voor 'zakelijke intelligentie'. Hiermee kunnen bedrijven gegevens verzamelen, beheren en analyseren om informatie te verkrijgen die helpt bij het maken van strategische beslissingen.

Analisten schatten dat deze markt tegen de eeuwwisseling een jaarlijkse omzet van dertig tot zeventig miljard dollar zal genereren.
IBM streeft hiervoor naar nieuwe producten, adviesdiensten, verkoopspecialisten en samenwerking met andere firma's. Gisteren onthulde het bedrijf al een serie geïntegreerde industriespecifieke applicaties voor data-analyse en marketing. Deze reeks omvat ook software voor het beheren en doorzoeken van datapakhuizen en nieuwe, krachtige servers voor zakelijke intelligentie.
Door het bundelen van hardware, software, advisering en ondersteuning hoopt IBM een voorsprong te nemen in deze snelgroeiende markt. Meer en meer bedrijven willen zich onderscheiden van hun concurrenten door efficiënter gebruik te maken van informatie die zij vaak al in huis hebben.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/224293). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×