Intermediairsstudie wint scriptieprijs

Het onderzoek naar de toekomst van intermediairs op de arbeidsmarkt van Rinco de Jong heeft de SBI-Consist scriptieprijs 1998 gewonnen. De student bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ontving een cheque ter waarde van vijfduizend gulden voor zijn afstudeerscriptie die hij heeft uitgevoerd bij Kpmg Ebbinge.

De Jong heeft vier toekomstscenario's ontwikkeld die de rol schetsen van bemiddelaars op de arbeidsmarkt over twaalf jaar. De scriptie, getiteldDe ontwikkeling van vier scenario's voor intermediairs op de arbeidsmarkt van 2010, is gebaseerd op de vraag van Kpmg 'Wat is de impact van Internet op onze bedrijfsvoering?' Dit vraagstuk is onderdeel van de bredere bedrijfskwestie over de toekomstige, gewenste positie in de markt.
De SBI-Consist scriptieprijs is een gezamenlijk initiatief van de afdeling Sociale Beleids Informatie (SBI) van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid en softwarebedrijf Consist. De prijs moet toekomstige personeelsfunctionarissen aanzetten om zich te verdiepen in de raakvlakken tussen personeelsbeleid en automatisering.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-11-26T00:00:00.000Z Redactie Computable