Dinsdag Award-dag

Zeven ondernemingen uit de ict-sector vielen de afgelopen dagen in de prijzen. De ontvangen awards liepen uiteen van een Performance Management Award for Operational Performance Leadership tot Topwerkgever van 2008.

Media & Entertainment Innovation Awards 2007

Online doe-het-zelf platenlabel Sellaband en netwerksite Hyves zijn de winnaars van de Media & Entertainment Innovation Awards 2007, een initiatief van Accenture. Zij hebben als prijs de Blauwe Tulp ontvangen, het symbool van de continue zoektocht naar unieke, innovatieve concepten.

XML Holland Award 2007

De SGML/XML Users Group Holland heeft de XML Holland Award 2007 uitgereikt aan het programma OSOSS. Het programma heeft sinds zijn start in 2003 een grote bijdrage geleverd aan de acceptatie van Open Source en Open Standaarden in Nederland, onder meer bij de overheid.

Technology Pioneer 2008

QlikTech, actief in Business Intelligence (BI)-software, is door het World Economic Forum (WEF) uitgeroepen tot Technology Pioneer 2008. Een door het WEF aangesteld panel van vooraanstaande technologie-experts, onder wie durfkapitalisten, technologiebedrijven, academici en media, riep 39 bedrijven uit tot Technology Pioneer 2008 op een totaal van 273 genomineerden.

Topwerkgever van 2008

ICT-dienstverlener de Caesar Groep te Utrecht is door onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Topwerkgever van 2008. Dit goede nieuws voor Caesar komt nog bovenop het feit dat zij van niets naar de negende plaats in het onderzoek naar de "Beste werkgever" van Intermediair van oktober is binnengekomen.

Nederlands Kampioen ICT Architectuur

Imtech ICT Technical Systems is uitgeroepen tot Nederlands Kampioen ICT Architectuur van 2007. Imtech ICT kreeg de felbegeerde titel voor de beschrijving van de GAIUS-architectuur voor windtunnels gemaakt in opdracht van Duits Nederlandse Windtunnels (DNW).

Performance Management Award for Operational Performance Leadership

Business intelligence-leverancier Cognos maakt bekend dat ENECO Energie door Ventana Research is bekroond met de Performance Management Leadership Award for Operational Performance Leadership in de categorie klant. De winnaars en finalisten werden bekendgemaakt tijdens Connections 2007, de Ventana Research Analyst Summit, in San Francisco.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-12-04T07:57:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.