Managed hosting door True

IT Award 1998 gaat naar Hooge Huys

Verzekeraar Hooge Huys heeft met het project T.O.P. Site de Computable IT Award 1998 in de wacht gesleept. Dit automatiseringsproject laat tussenpersonen via een Internet-applicatie in korte tijd rechtsgeldige offertes opvragen en uitbrengen.

De acceptatie door het Hooge Huys verloopt automatisch. Hiertoe is hetback office systeem van deze verzekeraar aan de applicatie gekoppeld.
Volgens een onafhankelijke jury onder leiding van professor Th. Mulder is het project een goed voorbeeld van de grote veranderingen die er met inzet van informatietechnologie mogelijk zijn. "Het snel uitbrengen van een hypotheek offerte is een gecompliceerde operatie waar veel mensen tussen zitten. De aanpak van Hooge Huys laat zien dat deze procedure versneld kan worden." De software die Hoge Huys voor haar tussenpersonen heeft gebouwd wordt in de toekomst uitgebreid met andere diensten dan alleen hypotheek verstrekking.
De prijs, een beeldje en een weekendarrangement voor het projectteam, werd overhandigd door Jan Timmer, voorzitter van het Millennium Platform. Op de finale-avond van de Computable IT Award werd tevens de Millennium Award uitgereikt. Deze ging naar de Westland/Utrecht Hypotheekbank.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-10-30T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.