Managed hosting door True

Drie kandidaten voor de Telewerkprijs

De jury van de Telewerkprijs, geleid door voorzitter Hans Blankert van VNO/NCW, heeft dit jaar drie kandidaten genomineerd voor deze trofee: Joos Schepens Secretariaatsservice uit Haghorst, Oracle uit De Meern en Vertis uit Veendam.

Joos Schepens heeft de digitale secretaresse ontwikkeld, een service voor het uitvoeren van tekstverwerkingsopdrachten op afstand. Oracle is genomineerd voor het concept voor Functional Office, een flexibel kantoor waarvan telewerken integraal onderdeel uitmaakt. Vertis is genomineerd omdat het werknemers al vanaf 1987 de mogelijkheid biedt te telewerken. Ruim 60 procent van de medewerkers doet dat.
De juryleden maakten ook de kandidaten voor de Telewerk Aspect prijs bekend. Voor deze eretitel komen onderzoeken, publicaties en oplossingen in aanmerking die kunnen bijdragen aan de doorbraak van telewerken in Nederland. Genomineerden zijn Apple Computer voor de nieuwe iMac, de Belastingdienst Utrecht voor het innovatieconcept voor het centrum voor Facilitaire Dienstverlening, en de stichting Handicap Telewerk en Arbeid voor het telewerkproject voor gehandicapten. Beide prijzen zijn een initiatief van het Telewerkforum. Minister De Vries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid verricht op woensdag 4 november de uitreiking.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-10-19T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.