Cosa vervangt Baan Workflow

Baan neemt voor een onbekend bedrag het werkstroompakket Cosa over van Cosa Solutions Standardsoftware. Ook de twintig ontwikkelaars komen in dienst van Baan.

Het ligt in de bedoeling de Cosaworkflow engine te integreren in de Baan-software en de modelleringsomgeving Dem-se. Daarmee staakt de erp-leverancier de verdere ontwikkeling van de eigen Baan Workflow. Eind dit jaar zal Cosa in Baan ERP zijn geïntegreerd.
Baan noemt Cosa een 'marktbewezen' product, waarvan de architectuur goed past binnen de 'componentware' strategie van het bedrijf. Bovendien heeft Cosa een indrukwekkende klantenkring. Wereldwijd zijn tienduizend werkplekken met Cosa operationeel, terwijl er 25 duizend in de contractuele pijplijn zitten. In Nederland gebruiken ondermeer ABN Amro, Belastingdienst, ABP, Zilveren Kruis, Nationale Nederlanden, ING Bank en het ministerie van Defensie het werkstroompakket.
Het restant van Cosa Solutions Standardsoftware blijft bestaan als een verkoop- en marketingorganisatie voor de niet erp-markt en deelt via royalty- en licentie-overeenkomsten mee in de omzet die Baan weet te genereren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-09-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.