Questlink Technology neemt Netbuy over

Questlink Technology koopt Netbuy in één van de eerste fusies in de gefragmenteerde markt voor online-inkoopsystemen. De financiële details zijn niet onthuld, maar Netbuy heeft een maandelijkse inkomstenstroom van driehonderdduizend dollar.

De twee bedrijven opereren elk in een verschillend segment van de online-handelsmarkt. Questlink is naar eigen zeggen een 'info-commerce'-bron voor de elektronica-industrie. Het bedrijf handelt transacties af tussen ingenieurs, kopers en verkopers. Daarnaast biedt het informatie, waaronder vergelijkingen tussen producten.
Netbuy biedt via het web toegang tot 62 distributeurs die een gezamenlijke voorraad van 330 duizend elektronische componenten, apparatuur en software hebben. Dat komt neer op een waarde van 2,3 miljard dollar. Het samengaan van deze twee bedrijven moet een compleet online-inkoophuis creëren voor het samenstellen van elektronische producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-09T00:00:00.000Z Redactie Computable