Managed hosting door True

Jonge ICT-bedrijven naar Silicon Valley

Twintig jonge ict-bedrijven zullen vanaf 15 april Silicon Valley bezoeken. Tijdens een zevendaagse handelsreis worden de deelnemende ondernemers klaargestoomd voor de sprong over de oceaan.

De vijftien ict-ondernemers die aan de reis naar Silicon Valley deelnemen krijgen trainingen in presentatievaardigheden, volgen seminars over wet- en regelgeving, bezoeken bedrijven en lopen netwerkbijeenkomsten af.

Initiatiefnemer Handelsroute.nl diende een projectvoorstel voor deze reis in bij de EVD, agentschap van het Minsterie van Economische Zaken. De EVD heeft het voorstel positief beoordeeld en Handelsroute.nl kreeg de opdracht de reis te organiseren.

Aandacht trekken

"Wij merken dat Nederlandse bedrijven pas in een laat stadium over de grens kijken. Daarom is deze reis speciaal gericht op jonge ict-bedrijven van maximaal vijf jaar oud. In de VS moet je als ondernemer binnen een minuut de aandacht trekken, anders verliezen potentiële investeerders en partners interesse", aldus Sandra Brandenburg van Handelsroute.nl.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan op www.tothevalley.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.