Managed hosting door True

KPN werkt met opleidingen aan innovatie

Telecombedrijf KPN en onderzoeksinstituut TNO gaan met hogescholen en universiteiten werken aan innovatie. Daartoe hebben zij een stichting opgezet met de naam 'The Innovation Generation'.

De innovatiestichting The Innovation Generation moet helpen bij het sneller ontwikkelen van concrete oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Het gaat specifiek om problemen op het terrein van mobiliteit, digitalisering van de samenleving, ecologie en vergrijzing.

De stichting start met een programma van twaalf promovendi van diverse universiteiten rond de onderzoeksthema's: liquid bandwith, transsectoraal innoveren en georiënteerde sociale innovatie.

Breedband

Enkele onderwijsinstellingen zochten contact met KPN omdat dit bedrijf beschikt over digitale breedbandinfrastructuur. Digitale netwerken zijn in onze maatschappij de schakel waarover veel ontwikkelingen zich afspelen.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Uit het bericht maak ik op dat het hier om een samenwerking gaat met universiteiten en hogescholen. Het programma is echter opgezet met promovendi van de universiteiten. In hoeverre zien jullie de samenwerking met hogescholen, zoals Hogeschool Rotterdam, Instituut voor Communicatie Media en Informatietechnologie (CMI). Bij uw belangstelling introduceer ik graag dit project binnen ons instituut.

Met vriendelijke groet,

Elbert Visser, Bureau Externe Betrekkingen Media opledingen CMI, Rotterdam, 010 794 6545

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-05T10:48:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.