Managed hosting door True

Winnaars aan het woord: Ewals Cargo Care

Computable Awards Ewals

Chazia Mourali overhamdigt tijdens de Computable Awards 2007 de Award voor 'ICT-project Van Het Jaar in Transport en Logistiek' aan Renaat Sohl van Ewals Cargo Care

Ewals Cargo Care won de Computable Award in de categorie 'ICT-project van het jaar in transport en logistiek.' Corporate information manager Renaat Sohl nam de prijs in ontvangst.

Wat betekent het winnen van de Award voor uw bedrijf?
De prijs heeft een dubbel effect. Binnen het bedrijf geeft de Computable Award een enorme boost aan het enthousiasme van onze werknemers. Ze zijn trots en nog meer gemotiveerd. Van buitenaf (klanten en partners) hebben we ook veel positieve reacties mogen ontvangen. De prijs heeft de aandacht voor ons bedrijf vergroot.

Hoe belangrijk is ict in de transportwereld?
Gebruik van ict is onontbeerlijk in de logistiek. Onze klanten verwachten ook steeds meer van vervoerders. Vervoer en planning lopen steeds meer samen.

Hoe behalen jullie met ict voordeel ten opzichte van de concurrentie?
Door de inzet van ict slaan we een brug tussen de bevoorradingsketen van onze klanten en onze vervoersplanning. Daarmee nemen we een voorsprong op onze concurrenten. Onze ERP-software is via een Cordysplatform gekoppeld aan planningssoftware van QuintiQ. Zo hebben onze 45 vestigingen verspreid over de wereld inzicht in de orders. Onze medewerkers kunnen nu ook real-time plannen en samenwerken. De klantinformatie blijft up to date en is op ieder moment opvraagbaar. Hiervoor hebben wij gekozen voor een soa (Service Oriented Architecture).

Waar staat de award nu?
De award staat op ons hoofdkantoor in Tegelen. De prijs is regelmatig aanleiding voor een gesprek met onze klanten. De award laat zien dat we ict belangrijk vinden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.