Managed hosting door True

Sun Microsystems ziet verlies fors oplopen

Hard- en softwareproducent Sun Microsystems heeft het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar 2004 op 30 september afgesloten met een lagere omzet. Als gevolg is het verlies fors toegenomen.

De omzet voor het eerste kwartaal bedraagt 2,54 miljard dollar. Een daling van 8 procent in vergelijking met 2,75 miljard in het eerste kwartaal van fiscaal jaar 2003. De totale marge als een percentage van de inkomsten was 40,1 procent. Dit is een daling van 1,1 procent in vergelijking met het eerste kwartaal van fiscaal jaar 2003.
 
Het netto verlies voor het nieuwe eerste kwartaal komt op 286 miljoen dollarl. In het eerste kwartaal van fiscaal jaar 2003 bedroeg het verlies maar 111 miljoen.
 
Steve McGowan, Suns Chief Financial Officer en Executive Vice-President, Corporate Resources blijft in zijn toelichting op de financiële resultaten echter positief: "Dit kwartaal hebben we, ondanks het economisch klimaat, uit services de hoogste inkomsten ooit behaald en hebben we sterke winsten gehaald in de markt voor kleinere servers."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-10-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.