EMC lanceert software per abonnement

EMC is van start gegaan met een softwaredienst die gebaseerd is op ControlCenter, zijn opslagbeheersoftware. De software is beschikbaar via een webportaal.

De twee webgebaseerde producten, 'SAN Architect' en 'AutoAdvice', helpen IT-beheerders en-managers bij het ontwerpen en beheren van SAN's (storage area networks).
AutoAdvice is een tool die een analyse levert van de performantie van het bedrijfsnetwerk en van het gebruik van de bestaande architectuur - zowel toepassingen, servers, databases en opslagsystemen.
 
De tool verzamelt elke vijf minuten informatie over het bedrijfsnetwerk via een TCP/IP-gebaseerd portaal, en bewaart die info in een database. Een zoekmotor vergelijkt daarna, volgens vooraf vastgelegde regels, de bestaande prestaties van die bedrijfsomgeving met de best mogelijke prestaties. Dat levert een rapport op van de huidige en de mogelijke problemen, en de vermoedelijke oorzaken van die problemen. De analyse duurt een dag en de resultaten worden via e-mail (in HTML-formaat) naar de gebruiker gestuurd.
 
Een jaarabonnement voor het gebruik van AutoAdvice gaat van één tot 50.000 CPU's en kost 400 dollar voor één CPU. SAN Architect kost vanaf 2400 dollar voor een jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-05-14T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.