Managed hosting door True

Zorgautomatiseerders Isolectra en DEA werken samen

Zorg

Isolectra en DEA, leveranciers van ict-oplossingen in de zorg gaan samenwerken. De bedrijven richten zich gezamenlijk op video- en telefoniesystemen voor deurbediening op basis van IP.

Isolectra en DEA gaan gezamenlijk ict-oplossingen aanbieden voor de zorg. 
De belangrijkste doelgroep is woningcorporaties die zorgwoningen beheren. Binnen de samenwerking neemt DEA het onderzoek en de ontwikkeling op zich, Isolectra regelt de marketing en verkoop. 

Een ander belangrijk onderdeel van de samenwerking is de integratie van een bedieningspaneel met aanraakscherm en de huistelefoon. Het touchscreen-panel kan naast intercom en telefoon gebruikt worden als controlecentrum van automatiseringmiddelen in huis. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt als lichtschakelaar of voor het openen van gordijnen.

Isolectra is onderdeel van de technische handelsgroep TKH Group NV uit Haaksbergen. TKH is een internationale groep ondernemingen die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve oplossingen binnen de telecommunicatie, bouw, en industrie.

DEA ontwikkelt toegepaste elektronica. Het bedrijf ontwikkelt en produceert in eigen beheer en zegt zowel de installateur als eindgebruiker op dit gebied optimaal te adviseren en assisteren. Het bedrijf heeft een eigen service- en installatieafdeling die zowel de klant als de installateur van dienst kunnen zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-25T06:01:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.