Managed hosting door True

Microsoft dringt door op de ASP-markt

Microsoft doet zijn intrede op de 'hosted applications'-markt via een deal met de firma Ensim die zich toelegt op automatisering van hosting. Met het partnerschap mikt Microsoft op leveranciers van communicatiediensten.

Het eerste resultaat van deze samenwerking wordt Ensim Unify, volgens beide partners het eerste ondersteuningssysteem voor hostingoperaties voor serviceproviders. Het product combineert Microsofts .Net-technologieën (onder meer Active Directory, Windows Server en Visual Studio.Net) met Ensims systemen voor automatisering van hostingprocessen.
 
Unify werd ontworpen om een gemeenschappelijk hostingplatform aan te reiken voor centrale toelevering en beheer van meervoudige diensten. Het levert ook ondersteuning voor distributie van hosted services via groot- en kleinhandel.
 
Microsoft maakt zich sterk dat het product serviceproviders in staat zal stellen hosted applications aan te bieden en tegelijk hosted software op efficiënte wijze te beheren, te integreren en te distribueren binnen hun infrastructuur. "Volgens ons zal de infrastructuur voor de nieuwe generatie van hosted services gestuurd en gecreëerd worden op technologie van Microsoft", stelt Kanwal Rekhi, president en chief executive van Ensim.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-07-17T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.