Managed hosting door True

Sybase: Linux-ondersteuning voor alle producten

Sybase heeft zich ten doel gesteld voor 2004 Linux ondersteuning te leveren voor alle gevoerde producten. De eerste aanzet is het opstarten van Linux professional services.

"Sybase leverde al in 1999 een 'enterprise-class' relationeel databaseproduct voor Linux en sindsdien hebben we bedrijven geholpen de voordelen van Linux hard te maken door lagere hardware- en beheerkosten," aldus Dr. Raj Nathan, senior vice-president en general manager van de Sybase infrastructure platform group. Hij claimt verder dat "in tegenstelling tot andere aanbieders, Sybase op Linux een probleemloze werking, Unix-achtige doorgroeimogelijkheden en toepassing op goedkopere systemen biedt".
 
Dushtant Shahrawat, analist bij de Securities & Capital Markets groep van TowerGroup, stelt dat "financiële instellingen in het bijzonder mikken op Linux om hun 'total cost of ownership' van informatiebeheersystemen te verlagen. Naarmate die bedrijven het potentieel van Linux evalueren, moeten ze niet alleen de kostprjs van de hardware in overweging nemen, maar ook hoe eenvoudig één en ander kan worden overgezet, evenals software onderhoud en diensten op langere termijn."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-07-21T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.