Managed hosting door True

Sun neemt leverancier van netwerksoftware over

Sun Microsystems heeft een 'definitieve overeenkomst' bereikt over de overname van Center Run, leverancier van software voor het distribueren en updaten van applicaties over netwerken.

De overname geldt volgens een officiële verklaring van Sun als versterking van haar N1-strategie. Onder de overeenkomst is de overname een cashtransactie, die in het eerste kwartaal van Suns komende boekjaar afgerond wordt. Bedragen worden door de leveranciers niet genoemd.
 
Na de overname zal de organisatie van Center Run geïntegreerd worden in de softwaredivisie van Sun, die onder leiding staat van executive vice-president Jonathan Schwartz. "Met deze overname bewijst Sun dat het verder gaat dan concurrentieretoriek en vage financiële toezeggingen", aldus Schwartz. "Door het complexe beheer van applicaties die op duizenden verschillende servers draaien, te automatiseren, versterkt Center Run onze N1-visie en -strategie en kunnen eindgebruikers het hele datacenter vanaf één enkel systeem beheren. N1 laat it-afdeling naar hun data kijken vanuit een applicatie- en dienstenperspectief, niet vanuit een systeemperspectief."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-08-11T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.