Managed hosting door True

Ook HDS breidt portfolio opslagsoftware uit

Hitachi Data Systems (HDS) breidt, net zoals aartsrivaal EMC, zijn portfolio aan opslagsoftware uit. De opslagleverancier heeft een samenwerking opgezet met Ixos.

Dat bedrijf is producent van software voor het beheer van inhoud (content management). HDS zal diens programmatuur voor archivering en inhoudbeheer leveren aan zijn eigen klanten. Daarnaast integreert de hardwareproducent de Ixos-producten in zijn pakket voor opslagbeheer. De eerste vrucht hiervan wordt een reeks producten voor het archiveren van e-mailbestanden.
 
"Het oppakken van de opslagvereisten voor ongestructureerde data, zoals e-mail, heeft een hoge prioriteit bij ons", zegt algemeen directeur Ken Beaudry van HDS' dienstverleningsdivisie. "Het is van groot belang meer intelligentie te bieden voor de opslag en het beheer van dergelijke diverse inhoudstypes. Onze samenwerking met Ixos stelt ons in staat onze producten voor het beheer van de complete data-levenscyclus sneller te verbeteren."
 
EMC kocht medio deze maand softwareproducent Documentum, die ook programmatuur voor inhoudbeheer levert (http://www.computable.nl/artikels/buitlan3/i4303tet.htm). Eerder dit jaar bracht EMC al zijn Centerra-lijn opslagapparaten uit die zijn bedoeld voor archivering van vastliggende data.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-10-28T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.