Managed hosting door True

Oracle en Fujitsu Siemens gaan samenwerking aan

Oracle en Fujitsu Siemens Computers gaan een strategisch samenwerkingsverband aan om software complexiteit terug te dringen en de integratie van legacy data met moderne systemen te versnellen.

De bedrijven gaan zich samen toeleggen op de ontwikkeling, marketing en het delen van licenties van middleware software om klanten te laten profiteren van lagere kosten, snellere ontwikkeling van applicaties en budgetbewaking.
 
Deze aankondiging ligt in lijn met de grootste software uitdagingen waarmee klanten en onafhankelijke softwareverkopers momenteel geconfronteerd worden: hoe kan een heterogene it-omgeving in geconsolideerde oplossingen samengebracht worden? Hoe kan de complexiteit van software ontwikkeling aangepakt worden? En hoe kunnen we ons richten op de belangrijkste bedrijfs-issues in plaats van op de integratie van complexe middleware componenten?
 
Het merendeel van de bedrijven wordt momenteel geconfronteerd met de uitdaging om moderne software te integreren metlegacysystemen en applicaties. Om dit mogelijk te maken gaan Oracle en Fujitsu Siemens Computers gezamenlijk investeren in ontwikkelingsactiviteiten om hun respectievelijke middleware producten te integreren. De bedrijven gaan de Oracle Application Server 10g integreren met Fujitsu Siemens Computers Openseas software suite, waarbij Oracle Application Server 10g enkele functies overneemt van de huidige software suite.
 
Met dit initiatief breiden beide bedrijven hun huidige samenwerking verder uit met een nieuwe wederverkoop-overeenkomst waarbij Fujitsu Siemens Computers de Oracle Application Server 10g mag verkopen en distribueren. Er is ook een oem-overeenkomst gesloten waarbinnen Oracle de Openseas technologie kan integreren voor connectiviteit metlegacy transaction processing systemen. Het samenwerkingsverband betekent ook dat er afspraken gemaakt zijn over gezamenlijke verkoop, distributie, gerelateerde diensten en marktontwikkeling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-10-23T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.