Managed hosting door True

MBO'ers geven in Abu Dhabi demonstratie

De drie winnaars van de wedstrijd Skills Masters hebben in Abu Dhabi demonstraties gegeven van het Nederlandse onderwijssysteem. Zij bereiden zich zo voor op de Europese wedstrijd EuroSkills.

Drie mbo'ers die een ict-opleiding volgen, hebben in Abu Dhabi demonstraties gehouden over het Nederlandse beroepsonderwijs. De drie mbo'ers maken deel uit van het Office IT Team. Zij wonnen de wedstrijd Skills Masters, een jaarlijkse beroepenwedstrijden voor Nederlandse mbo-studenten.

In Abu Dhabi bereidden de studenten zich voor op EuroSkills dat in september plaatsvindt. Tijdens de trainingsstage moesten ze binnen twee dagen een realistische en complexe teamopdracht uitvoeren. Tijdsdruk was de grootste tegenstander, meldt de website van Loket MBO ICT, dat onderdeel uitmaakt van het Nederlandse kenniscentrum ECABO.

Het Nederlandse team was uitgenodigd door de organisatie van GCC Skills, de nationale beroepenwedstrijd van de Golfstaten. De organisatie wilde graag meer weten over de Nederlandse aanpak van de beroepenwedstrijd. De organisatie was erg positief over de Nederlandse aanpak en wil over twee jaar GCC Skills ook op de Nederlandse manier organiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Quote: De drie mbo'ers maken deel uit van het Office IT Team. Zij wonnen de wedstrijd Skills Masters, een jaarlijkse beroepenwedstrijden voor Nederlandse mbo-studenten.

Zij hebben de skillsmasters niet gewonnen. De skillsmasters zijn gewonnen door het Office IT Team wat was opgebouwd uit oudkandidaten.
Het team wat naar Abu Dhabi is geweest was in Rotterdam derde. Zie voor meer info: www.skillsmasters.nl

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-07T06:01:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.