Managed hosting door True

IBM breidt aanbod mkb-software verder uit

IBM heeft het software- en diendstenportfolio voor het midden- en kleinbedrijf fors uitgebreid..

Big Blue heeft nu al meer dan veertig 'Express'-producten en -diensten, die specifiek bestemd zijn voor kleine en middelgrote ondernemingen met 100 tot 1000 werknemers. Zo is er nu 'Websphere Business Integration Express for Item Synchronization', waarmee leveranciers hun productinformatie kunnen synchroniseren met winkeliers volgens de UCC-net-standaarden.
 
UCC-net werd vijf jaar geleden opgericht met de bedoeling om productinformatie wereldwijd op een identieke manier online te registreren. Het voorbije jaar steeg het aantal producenten en verdelers die aangesloten zijn pijlsnel. Websphere Business Integration Express for Item Synchronization kost vanaf 7000 dollar per server.
 
Verder verkoopt IBM nu ook de IBM Life Sciences Express Solution, voortgekomen uit het partnerschap met SAS Institute. Dit pakket, dat vanaf 28.000 dollar kost, moet het wetenschappelijk onderzoek van biotech-bedrijven vereenvoudigen door het beheren van gegevens en het uitvoeren van complexe gegevensanalyses.
 
Daarnaast brengt IBM ook software op de markt voor 'product lifecycle management', en 'DB2 Everyplace Express Edition', waarmee werknemers op afstand toegang krijgen tot de bedrijfsgegevens, zodat ze bijvoorbeeld ook vanuit de fabriekshal gegevens kunnen versturen en ontvangen. Dit laatste product kost ongeveer 500 dollar per server en 100 dollar per gebruiker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-11-04T00:00:00.000Z Redactie Compütable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.