Managed hosting door True

Cisco maakt san-ambities niet waar

Cisco erkent de eigen ambities voor opslagnetwerken (san's) niet waar te maken. Ceo John Chambers zei vorige week bij de bekendmaking van de kwartaalresultaten zijn doelen voor san-switches niet gehaald te hebben.

Chambers onthult geen concrete verkoopcijfers voor de in januari gelanceerde san-switches. "Wij zijn enigszins teleurgesteld in onze vooruitgang op de markt voor opslag-netwerken. We hebben te maken met langere verkoopcycli dan we hadden verwacht, naast enkele andere uitdagingen."
 
Marketingdirecteur Paul Trowbridge van san-specialist Brocade is hier niet verbaasd over. "Cisco heeft toentertijd nogal boude uitspraken gedaan. Ze merken nu dat het toch wel moeilijk is een nieuwe markt te betreden." Dit ligt volgens Trowbridge niet alleen aan de aanwezigheid van het reeds gevestigde Brocade. "Cisco is groot in de bovenkant van de markt, maar daar heeft 60 tot 70 procent van de bedrijven al een san." Hij erkent dat Cisco wel kans maakt zodra bedrijven toe zijn aan een infrastructuur-vernieuwing en dat de middenmarkt nog open ligt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-11-12T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.