Alliantie Cisco en Network Appliance

Network Appliance en Cisco Systems kondigen vandaag aan dat beide bedrijven een strategische samenwerking zijn aangegaan.

Doel van de samenwerking is het bieden van gezamenlijke oplossingen, waardoor bedrijven sneller zullen overgaan op een vereenvoudigde en op standaarden gebaseerde storage networking infrastructuur. Onderdeel van de samenwerking is een reseller overeenkomst met Cisco. Network Appliance configureert hiervoor haar unified storage systemen, zodat deze maximale performance en functionaliteit leveren met de Cisco MDS 9000 Multilayer Intelligent directors en fabric storage area networking (san) switches. Network Appliance verkoopt deze nieuwe oplossingen als onderdeel van haar totale storage portfolio.
 
Door een samenwerking op technologisch gebied en gezamenlijke marketing- en salesactiviteiten leveren beide bedrijven storage networking oplossingen voor diverse databases en gelaagde applicaties, storage consolidatie, databescherming/disaster recovery en archivering. Hiermee wordt de migratie van direct-attached naar networked storage versneld en de overgang sneller terug verdiend. Voordelen van networked storage zijn: vereenvoudigd datamanagement, het robuuster delen van data en krachtiger management van de informatie levenscyclus binnen het storage grid.
 
Network Appliance heeft de interoperabiliteit van de Cisco MDS 9500 series directors en de Cisco MDS 9216 modular fabric switch getest. De switches zijn vanaf nu beperkt beschikbaar. De Cisco MDS 9100 series fabric switches worden op dit moment getest door Network Appliance. Men verwacht dat deze binnen 45 dagen beschikbaar zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-11-26T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.