Iomega lanceert nas-programma in Europa

Iomega introduceert het Iomega Network Storage Partner Programme in Europa. De leverancier gaat var's bijstaan in 'een steeds agressiever wordend verkoopkanaal'.

Het Iomega Network Storage Partner Programme biedtvalue added resellers (var's) gespecialiseerde ondersteuning voor de verkoop van Iomega Network Storage producten. Wederverkopers die voor het programma in aanmerking willen komen, moeten aan minimumeisen voldoen wat betreft verkoopervaring met netwerkoplossingen en beschikken over verkoop en klantondersteuningsdiensten.
 
Alle wederverkopers die tot het programma worden toegelaten ontvangen van oktober tot en met december (met terugwerkende kracht) een korting van 2 procent op de aanbevolen verkoopprijs van alle producten. De korting blijft in 2004 gehandhaafd voor deelnemers die hun omzetdoelen hebben gehaald. Alle erkende verkopers doen ook mee aan een demonstratieprogramma, waarmee zij sterk afgeprijsde artikelen voor evaluatie- en demonstratiedoeleinden krijgen. Afhankelijk van het model kunnen zij per kwartaal profiteren van 30 tot 50 procent korting op de aanbevolen verkoopprijs.
 
"Met uitgebreide trainingsprogramma's, evaluatiemodellen en financiering voor marketing en ontwikkeling geeft Iomega steun aan var's die nieuwe inkomstenbronnen willen aanboren en hun bestaande bedrijvigheid willen uitbreiden binnen de huidige zware concurrentieverhoudingen", aldus de leverancier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-12-01T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.