Softwareproducent Informer krijgt drie poten

Producent van maatwerksoftware Informer is opgesplitst in drie bedrijven. Reden voor de opsplitsing is de groei in activiteiten, aldus directeur Cees de Krijger.

Het eerste bedrijf, Informer Software, richt zich voortaan uitsluitend op boekhoudpakketten en administratieve software voor het kleinbedrijf via de detailhandel. Controlvision Business Software is het tweede bedrijf en is verantwoordelijk voor de productie van branchegerichte bedrijfssoftware voor het mkb. De derde onderneming, Webgids Internet Concepts, ontwikkelt administratieve software voor het asp-model.
 
Informer is met zijn boekhoudpakketten vooral sterk aanwezig op de Macintosh-markt. Begin maart nam het Webgids.nl over, een webindex van ruim dertienduizend bedrijven en 133 dochterpagina's.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Wellicht wel netter om dit ook op de betreffende websites (van de verschillende bedrijven) te melden. Wanneer je een conflict hebt gehad met de ene partij, dan wil je dat toch wel graag weten voordat je met de andere partij in zee gaat.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-03T00:00:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.